ШОПИНГ

ШОПИНГ ВО ТРИТЕ НАЈГОЛЕМИ ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ НА БАЛКАНОТ – СОФИЈА

Тука можете да ги најдете сите познати светски брендови како што се:
ROLLMANN, LLOYD, GEOX, PUMA, PLAYLIFE, CONVERSE, TOMMY HILFINGER, NUGLEP, ECCO, ADIDAS, POMPEA, ZA-ZA, KAPPA, OXETTE, RENO, CASSIDI, LEE, ARZBERG, VINELLO, SUBRA, CHAMPION, RETRO, PURPLE, VAYK, TRIUMPH, TREND BOX, GUESS, ZARA, MANGO, LACOSTE, BENETTON, AUTHENTIC, LOTTO и др.

Секоја сабота:

Поаѓање од Велес од пред стоковна куќа НАМА во 03.00 часот, од Скопје во 04.00 часот од пред ВИП хотел.Во 04.30 часот од Куманово од бензиска пумпа Макпетрол на автопат. Се патува преку граничен премин Деве Баир, со куси попатни запирања за одмор и царински формалности. Пристигнување во Софија околу 09.00 часот и организирана посета на трговскиот центар ИКЕА каде што групата се задржува еден час.Околу 10.30 часот посета на трговскиот центар МЕТРО до 14.00 часот.Во 14.15 часот се поаѓа за големиот шопин центар СЕРДИКА каде што што се завршува со шопингот во 19.30 часот. Во 19.45 часот поаѓање за Македонија. Пристигнување во доцните вечерни часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 1.200 ДЕНАРИ

Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

  • Превоз на наведената релација со автобус / минибус со тв, видео и клима уред.
  • Организација и водство на патувањето.

Напомена:

  • За реализација на програмата потребен е минимум од 14 патника.
  • За овој аранжман важат општите услови пропишани од агенцијата.
  • Предлагаме панорамски разглед на Софија со специјален двокатен панорамски автобус во траење од околу два часа по цена од дваесет лева по особа.

Последен рок за пријавување е до петок до 12 часот на телефон 043/ 21 21 21, на е-маил phoenix@t-home.mk или travelagencyphoenix@gmail.com

Ние сме застапници на: