Автобуски Превоз

Релација Поаѓање Цена
Велес – Солун секој ден 1.500 ден.
Велес – Истанбул среда и недела 2.170 ден.
Скопје – Брно,Прага секој четврток 4.960 ден.
Скопје – Загреб секој ден 3.100 ден.
Скопје – Копер секој ден 4.030 ден.
Скопје – Риека / Пула среда и петок 3.720 ден.
Скопје – Цирих,Луцерн среда и петок 6.000 ден.
Скопје – Белград секој ден 1.300 ден.
Скопје – Салзбург недела 3.410 ден.
Скопје – Минхен среда , сабота и недела 5.600 ден.
Скопје – Инглштат недела 5.600 ден.
Скопје – Нинберг недела 5.900 ден.
Скопје – Штутгард среда и сабота 6.200 ден.
Скопје – Дизледорф,Дуизбург среда и недела 7.450 ден.
Скопје – Нимберг секоја недела 5.900 ден.
Скопје – Келн, Бон среда и недела 7.450 ден.
Скопје – Виена секоја недела 4.600 ден.
Скопје – Линц секоја недела 4.650 ден.
Скопје – Велс секоја недела 4.650 ден.
Скопје – Копенхаген, Малме секоја сабота 6.820 ден.
Скопје – Франкфурт среда , сабота и недела 6.800 ден.
Скопје – Манхајм среда, сабота и недела 6.800 ден.
Скопје – Венеција секој ден 5.270 ден.
Скопје – Венеција секој ден 5.270 ден.
Скопје – Љубљана секој ден 3.720 ден.
Белград – Милано четврток и сабота 3.750 ден.
Белград – Женова четврток 3.750 ден.
Белград – Париз понеделник, среда и петок 6.820 ден.
Белград – Лион среда и сабота 5.700 ден.
Белград – Амстердам среда и сабота 7.440 ден.
Белград – Стразбург понеделник, среда и петок 5.460 ден.
Белград – Цирих секоја сабота 6.700 ден.
Белград – Прага среда и недела 1.740 ден.
Белград – Гетеборг секој петок 7.700 ден.
Софија – Фигерес секој четврток 5.890 ден.
Софија – Хирона секој четврток 5.890 ден.
Софија – Барселона секој четврток 5.890 ден.
Софија – Тарагона секој четврток 6.200 ден.
Софија – Кастекјон секој четврток 6.200 ден.
Софија – Валенсија секој четврток 6.200 ден.
Софија – Гандиј секој четврток 6.510 ден.
Софија – Дениј секој четврток 6.510 ден.
Софија – Бенидром секој четврток 6.510 ден.
Софија – Аликанте секој четврток 6.510 ден.
Софија – Елче секој четврток 6.820 ден.
Софија – Мурсиј секој четврток 6.820 ден.
Софија – Лорка секој четврток 6.820 ден.
Софија – Уверкал Овера секој четврток 7.130 ден.
Софија – Алмерија секој четврток 7.130 ден.
Софија – Ел Ехидо секој четврток 7.130 ден.
Софија – Мадрид секој четврток 6.200 ден.
Софија – Виалба секој четврток 6.510 ден.
Софија – Сеговија секој четврток 6.820 ден.