Шопинг во трите најголеми ТЦ на Балканот – Софија

Тука можете да ги најдете сите познати светски брендови како што се:
ROLLMANN, LLOYD, GEOX, PUMA, PLAYLIFE, CONVERSE, TOMMY HILFINGER, NUGLEP, ECCO, ADIDAS, POMPEA, ZA-ZA, KAPPA, OXETTE, RENO, CASSIDI, LEE, ARZBERG, VINELLO, SUBRA, CHAMPION, RETRO, PURPLE, VAYK, TRIUMPH, TREND BOX, GUESS, ZARA, MANGO, LACOSTE, BENETTON, AUTHENTIC, LOTTO и др.

Секоја сабота
Поаѓање од Велес од пред стоковна куќа НАМА во 03.00 часот, од Скопје во 04.00 часот од пред ВИП Хотел.Во 04.30 часот од пред бензиска пумпа Макпетрол на автопат. Се патува преку граничен премин Деве Баир, со куси попатни запирања за одмор и царински формалности. Пристигнување во Софија околу 09.00 часот и организирана посета трговскиот центар СЕРДИКА до 13.00 часот. Потоа посета на трговскиот центар МОЛ до 16.00 часот. Од 16.30 часот до 19.00 часот посета на шопинг центарот УТЛЕТ. Во 19.15 часот се поаѓа за МЕТРО каде што се завршува со шопингот во 20.15 часот. Во 20.30 часот поаѓање за Македонија. Пристигнување во раните утрински часови.

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 1.250 ДЕНАРИ
Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

  • Превоз на наведената релација со автобус / минибус со тв, видео и клима уред.
  • Организација и водство на патувањето.

Напомена:

  • За реализација на програмата потребен е минимум од 14 патника.
  • За овој аранжман важат општите услови пропишани од агенцијата.

Последен рок за пријавување е секој четврок до 14 часот