Битола – Пелистер

1 ден сабота
Поаѓање од Скопје од пред Дрводекор во 07.00 часот, од Велес во 08.00 часот пред стоковна куќа НАМА. Попатна посета на античкиот локалитет Стоби со кустос. Пристигнување на Пелистер во поладневните часови, сместување во хотел Молика. Време за одмор или прошетка до планинарскиот дом Копанки. Вечера и потоа прошетка низ Битола – низ ” Широк Сокак”
2 ден недела
Појадок. Прошетка до голема и мала ливада. Ручек. Поаѓање за Скопје – Велес. Пристигнување во доцните вечерни часови.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ : 2.990 ДЕНАРИ
Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

  • Превоз на наведената релација со минибус со тв, двд  и клима уред.
  • Сместување во   хотел Молика со 3* во двокреветни соби на база на комплетен пансион.
  • Организација и водство на патувањето.

Напомена:

  • За реализација на програмата потребен е минимум од 14 патника.
  • За овој аранжман важат општите услови пропишани од агенцијата.

Последен рок за пријавување е   најмалку пет дена пред поаѓање