Охрид – Вевчани

1 ден
Поаѓање во 06.00 часот од пред стоковна куќа НАМА – Велес,    во 07.00 часот од пред Дрводекор – Скопје. Патувањето е преку Гостивар и Кичево. Пристигнување во Вевчани во претпладневните часови. Разглед на Вевчани и на водопадите. Во попладневните часови поаѓање за Охрид. Сместување во хотел и мал одмор. Попладне прошетка низ Охрид. Вечера. Ноќевање.
2 ден
Појадок. После појадокот посета на манастирскиот комплекс Св. Наум и музејот на вода -Заливот на коските. Враќање во хотел. Ручек. После ручекот посета на црквата Св.Канео, Плаошник и Самоиловата тврдина. Во вечерните часови поаѓање за Скопје – Велес.
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 3.600 ДЕНАРИ
Во цената на аранжманот се вклучени следните услуги:

  • Превоз на наведената релација со минибус со тв, двд  и клима уред.
  • Сместување во Охрид во  хотел со 3* во двокреветни соби на база на комплетен пансион.
  • Организација и водство на патувањето.

Напомена:

  • За реализација на програмата потребен е минимум од 14 патника.
  • За овој аранжман важат општите услови пропишани од агенцијата.

Последен рок за пријавување е   најмалку пет дена пред поаѓање