Сезонски Автобуски Превоз

ТЕРМИНИ ЗА ПРЕВОЗ ЗА ГРЦИЈА – ПИЕРИЈА
ЛЕТО 2011

МАЈ : 19, 26
ЈУНИ:  02,  09, 16, 23, 30
ЈУЛИ: 07,  14,  21, 28
АВГУСТ: 04,  11,  18, 25
СЕПТЕМВРИ: 01,  08,  15

ПОАЃАЊЕ – ЧАС – МЕСТО (по Македонско време)

СКОПЈЕ    04.30 НА ПАРКИНГ СПРОТИ САЕМОТ( ВИП ХОТЕЛ )
ВЕЛЕС    05.30 ПРЕД СТОКОВНА КУЌА НАМА
НЕГОТИНО   06.00 БЕНЗИСКА ПУМПА НА АВТОПАТ
ГРАНИЦА    06:45
ПАРАЛИЈА    09.30 НА ПАРКИНГ НА ПОЧЕТОКОТ НА ГРАДОТ
ОЛИМПИК БИЧ    09.45 НА ПАРКИНГ НА ПОЧЕТОКОТ НА ГРАДОТ
ЛЕПТОКАРИЈА  10.15 НА ПОЧЕТОК, КАЈ ПАРКОТ
ПЛАТАМОНА    10.30 ПРЕД ПРУГАТА ОД ЛЕВА СТРАНА
НЕИ ПОРИ    10.40 ТА ГОЛДЕН ВЕЈ

ВРАЌАЊЕ – ЧАС – МЕСТО (по Македонско време)

НЕИ ПОРИ   14.00 ТА ГОЛДЕН ВЕЈ
ПЛАТАМОНА    14.10 ПРЕД ПРУГАТА ОД ЛЕВА СТРАНА
ЛЕПТОКАРИЈА    14.30 НА ПОЧЕТОКОТ, КАЈ ПАРКОТ
ОЛИМПИК БИЧ   15.15 НА ПАРКИНГ НА ПОЧЕТОКОТ НА ГРАДОТ
ПАРАЛИЈА    15.30 НА ПАРКИНГ НА ПОЧЕТОКОТ НА ГРАДОТ
ГРАНИЦА    16.45
НЕГОТИНО    18.00 БЕНЗИСКА ПУМПА НА АВТОПАТ
ВЕЛЕС   18.30 ПРЕД СТОКОВНА КУЌА НАМА
СКОПЈЕ    19.45 НА ПАРКИНГ СПРОТИ САЕМОТ ( ВИП ХОТЕЛ )

ЦЕНАТА НА ПОВРАТНИОТ БИЛЕТ ИЗНЕСУВА                 2.200 ДЕНАРИ
ЦЕНАТА НА БИЛЕТОТ ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ ИЗНЕСУВА   1.600 ДЕНАРИ

ЗА ДЕЦА ДО 2 ГОДИНИ ПРЕВОЗОТ Е БЕСПЛАТЕН И НЕ КОРИСТАТ СЕДИШТЕ.
ЗА ДЕЦА ОД 2 ДО 12 ГОДИНИ СЕ ПЛАЌА 1.600  ДЕНАРИ И КОРИСТАТ СЕДИШТЕ.