Велес – Брод Панини

Туристичка агенција ФЕНИКС е овластен застапник за хотел БРОД ПАНИНИ на Велешко езеро и ви нудиме можност за прекрасно и незаборавно хотелско сместување како и можност за организирање на семинари и сите видови на промоции

НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК – 2.500 ДЕНАРИ
ПОЛУПАНСИОН – 3.000 ДЕНАРИ

Цените се дадени за ноќевање во двокреветна  соба за две особи !