Санторини – индивидуалци

САНТОРИНИ

Санторини е еден од 10 најроматични дестинации во светот. Симбол на грчкиот туризам претпознатлив по куќичките од бел камен со плави кровови. Ова необично острво, создадено после големата вулканска ерупција пред 2500 години, денес привлекува туристи од целиот свет како една од 10 најатрактивни дестинации за венчавки. Сред Егејското море во нестварен амбиент, островот зрачи со мир и опуштеност. Во предвечерните сати ви дава прилика да уживате во  најубавото зајдисонце со чаша вино на многубројните тераси.

Villa Ilias (http://www.villailias.com/)

Тип на соба Пролет Лето Есен
01.04. – 20.05. 21.05. – 30.09. 01.10. – 31.10.
Стандардна соба (2 pax) 105.00 € 120.00 € 105.00 €
Стандардна соба (3 pax) 120.00 € 135.00 € 120.00 €
Superior соба (2 pax) 130.00 € 150.00 € 130.00 €
Exclusive соба (2 pax) 145.00 € 165.00 € 145.00 €
Studio (4 pax) 150.00 € 180.00 € 150.00 €
Traditional Studio (3 pax) 150.00 € 170.00 € 150.00 €
Traditional Apartment (5 pax) 170.00 € 200.00 € 170.00 €
Цените се по соба со вклучен појадок на ден

Athermi Santorini Apartments (http://www.athermisantorini.com/)

Тип на соба Ниска сезона Средна сезона Висока сезона
10.04. – 31.05.
01.10 – 31.10
01.06. – 10.07. 11.07. – 30.09.
Апартман, со тераса (2 pах) 99.00 € 109.00 € 129.00 €
Maisonette (заедничка тераса) 109.00 € 119.00 € 139.00 €
Романтичен сјут, со приватна тераса (2 pах) 130.00 € 149.00 € 170.00 €
Honeymoon Jacuzzi сјут, со приватна тераса 149.00 € 169.00 € 190.00 €
Athermi приватен Honeymoon сјут со надворешно Jacuzzi 190.00 € 220.00 € 250.00 €
Дополнително легло 30.00 € 30.00 € 30.00 €
Цените се по соба со вклучен појадок на ден

Hotel Amaryllis (http://www.amaryllis-santorini.com/)

Тип на соба Ниска сезона Средна сезона Висока сезона
01.05. – 31.05. 

01.10. – 20.10

01.06. – 30.06. 

16.09. – 30.09.

01.07. – 15.09.
Еднокреветна соба (1 pax) 40.00 € 45.00 € 62.00 €
Двокреветна соба (2 pax) 48.00 € 54.00 € 74.00 €
Трокреветна соба (3 pax) 58.00 € 65.00 € 90.00 €
Цените се по соба со вклучен појадок на ден

Acqua Vatos Hotel (http://www.acquavatos.com/)

Тип на соба Ниска сезона Средна сезона Висока сезона
15.04. – 30.05. 

04.10. – 31.10

31.05. – 15.07. 

09.09. – 03.10.

16.07. – 08.09.
Економска двокреветна соба 48.00 € 67.00 € 86.00 €
Стандардна двокреветна соба 62.00 € 81.00 € 105.00 €
Superior двокреветна соба 71.00 € 100.00 € 124.00 €
Стандардна трокреветна соба 71.00 € 100.00 € 124.00 €
Superior трокреветна соба 90.00 € 119.00 € 157.00 €
Junior Сјут 95.00 € 133.00 € 162.00 €
Фамилијарен сјут 105.00 € 143.00 € 171.00 €
Цените се по соба со вклучен појадок на ден

Villa Robertos (http://www.robertosvillas.com/)

Тип на соба Ниска сезона Средна сезона Висока сезона
01.06. – 30.06. 

15.09. – 30.10

01.07. – 14.07. 

01.09. – 14.09.

15.07. – 31.08.
Двокреветно студио вон зграда 50.00 € 58.00 € 65.00 €
Двокреветно студио во главна зграда 59.00 € 59.00 € 69.00 €
Трокреветно студио 67.00 € 75.00 € 89.00 €
Дополнително легло 10.00 € 11.00 € 12.00 €
Цените се за наем на ден

Petra Nera Hotel (http://www.petranera.gr/)

Тип на соба Ниска сезона Средна сезона Висока сезона
01.06. – 30.06. 

15.09. – 30.10

01.07. – 14.07. 

01.09. – 14.09.

15.07. – 31.08.
Двокреветно студио вон зграда 50.00 € 58.00 € 65.00 €
Двокреветно студио во главна зграда 59.00 € 59.00 € 69.00 €
Трокреветно студио 67.00 € 75.00 € 89.00 €
Дополнително легло 10.00 € 11.00 € 12.00 €
Цените се за наем на ден

Avant Garde Suites (http://www.avantgardesuite.com/)

Тип на соба Ниска сезона Средна сезона Висока сезона
01.04. – 31.05. 

01.10. – 31.10

01.06. – 10.07. 

11.09. – 30.09.

11.07. – 10.09.
Junior Suite 140.00 160.00 200.00
Fuchsia Suite 180.00 200.00 300.00
Црвен Suite 180.00 200.00 300.00
Розев Suite 180.00 200.00 300.00
Зелен Suite 180.00 200.00 300.00
Плава Suite 180.00 200.00 300.00
Дополнително лице (Возрасен) 50.00 60.00 90.00
Дополнително лице (Дете 5-17) 40.00 50.00 70.00
Услови: Цените се по соба со вклучен појадок на ден (2 возрасни)
Деца до 4,99 години во соба со 2 возрасни – БЕСПЛАТНО

 

Напомена:

- плаќање во денарска противредност 1 еур = 61,80 мкд

- за информации во врска со трансферите на Санторини обратете се во агенција