Несбар – Хотел Андреев

НЕСЕБАР-ХОТЕЛ АНДРЕЕВ (ГАЛЕРИЈА)

Хотелот се наоѓа во новиот дел на Несебар. Располага со девет двокреветни, три трокреветни соби и со три апартмани.Сите соби имаат панорамски тераси, телевизор со саталитска телевизија, мини бар, телефон и клима уред.Хотелот располага и со сопствен ресторан со шеесет места и на своите гости им нуди традиционална бугарска и европска кујна, со богат асортиман на салати, пијалоци
и слаткарски специјалитети.За гостите на хотелот ресторанот одобрува 10% попуст.

ПЕРИОД

ДВОКРЕВЕТНА СОБА

ТРОКРЕВЕТНА СОБА

АПАРТМАН
2
+2

    01.05 – 30.06.2011 20 €  26 €  35 € 
    01.07 – 20.07.2011 26 €  36 €  40 € 
    21.07 – 20.08.2011 36 €  40 €  50 € 
    21.08 – 31.08.2011 26 €  36 €  40 € 
    01.09 – 10.10.2011 20 €  26 €  35

Цените се дадени за соба/апартман во однос на типот и од ден. Во цената е вклучено користење на клима уред. Дополнителни услуги:

  •   Појадок за возрсни се доплаќа 3 евра од ден , за деца под 12 години се доплаќа 2 евра од ден.
  •   Цена за ручек или вечера се доплаќа 6 евра од ден, за деца под 12 години 4 евра од ден.
  •   Користење на сеф се доплаќа 2 евра на ден.
  •   ЊИРЕЛЕСС интернет врска е бесплатна