Превоз – Неа Врасна

ЈУЛИ: 05, 15, 25
АВГУСТ: 04, 14, 24
СЕПТЕМВРИ: 03, 13

ПОАЃАЊЕ / ЧАС / МЕСТО :

СКОПЈЕ / 04.30 / НА ПАРКИНГ СПРОТИ САЕМОТ( ВИП ХОТЕЛ )
ВЕЛЕС / 05.30 / ПРЕД СТОКОВНА КУЌА НАМА
НЕГОТИНО / 06.00 / БЕНЗИСКА ПУМПА НА АВТОПАТ
ГРАНИЦА / 06:45
НЕА ВРАСНА / 10.30

ВРАЌАЊЕ : МЕСТО :

НЕА ВРАСНА / 14.00
ГРАНИЦА / 16.45
НЕГОТИНО / 18.00 / БЕНЗИСКА ПУМПА НА АВТОПАТ
ВЕЛЕС / 18.30 / ПРЕД СТОКОВНА КУЌА НАМА
СКОПЈЕ / 19.30 / НА ПАРКИНГ СПРОТИ САЕМОТ ( ВИП ХОТЕЛ )
(по Македонско време)

ЦЕНАТА НА ПОВРАТНИОТ БИЛЕТ ИЗНЕСУВА 2.170 ДЕНАРИ
ЦЕНАТА НА БИЛЕТОТ ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ ИЗНЕСУВА 1.550 ДЕНАРИ

ЗА ДЕЦА ДО 2 ГОДИНИ ПРЕВОЗОТ Е БЕСПЛАТЕН И НЕ КОРИСТАТ СЕДИШТЕ.
ЗА ДЕЦА ОД 2 ДО 12 ГОДИНИ СЕ ПЛАЌА 1.550 ДЕНАРИ И КОРИСТАТ СЕДИШТЕ.