Неи Пори

НЕИ ПОРИ

Пори е релативно ново градче изградено по сите стандари со широки улици и се наоѓа на голема површина а веднаш под планината Олимп. Плажата е долга и песочна, уредена со тушеви и патеки кои што водат до самиот морски брег. Покрај плажата по целата должина се наоѓа голема пешачка
патека покрај која што се сместени многу ресторани и кафулиња. Во близина се наоѓа градтчето Пла-тамона до кое што има организиран превоз со туристички воз.

ВИЛА ФОТИНИ (ГАЛЕРИЈА)

Вила ФОТИНИ – оддалечена е од плажата 150 метри. Располага со 1/2, 1/2+1 , 1/3, 1/3 +1 студија и
1/4 апартмани. Сите се со засебно купатило со вц и туш. Во нив има и мини кујна комплетно опремена
со садови, фрижидер и шпоретче. Влегувањето во апартманите е после 12 часот, а нивното
напуштање  најкасно до 10 часот.Користењето на климата уредот и саталитска телевизија е вклучено
во цената.

 

STUDIO

23.06-
30.06

7 Ноќи

30.06-
07.07

7 Ноќи

07.07-
14.07

7 Ноќи

14.07-
21.07

7 Ноќи

21.07- 28.07

7 Ноќи

28.07-
04.08

7 Ноќи

1/2 200 285 285 285 285 285
1/3 210 295 295 295 295 295
1/4  APP 310 395 395 395 395 395

 

STUDIO

04.08-
11.08

7 Ноќи

11.08-
18.08

7 Ноќи

18.08-
25.08

7 Ноќи

25.08-
01.09

7 Ноќи

01.09-
08.09

7 Ноќи

08.09-
15.09

7 Ноќи

1/2 285 285 285 285 215 215
1/3 295 295 295 295 225 225
1/4  APP 395 395 395 395 325 325

 

ОЛИМПИК АПАРТМАНИ (ГАЛЕРИЈА)

Хотелот е лоциран на прва линија на самата плажа.студијата се нови и луксузно опремени. Секое
студио располага со мини кујна комплетно опремена, клима уред, тв, тоалет со купатило, интернет,
бесплатен паркинг.Сите соби имаат поглед  на море. Студијата се чистат секој ден. Користењето на клима уредот е вклучено во цената. 

ТИП НА СТУДИО ЈУНИ & СЕПТЕВРИ ЈУЛИ & АВГУСТ
ДВОКРЕВЕТНО 50,00€ 60,00€
ТРОКРЕВЕТНО 60,00€ 70,00€
ЧЕТВОРЕКРЕВЕТНО 70,00€ 80,00€

 

ОЛИМПИК БИЧ-ХОТЕЛ (ГАЛЕРИЈА)

Се наоѓа на околу 50 метри од плажата а пред него се наоѓа  паркче прекрасно уредено.

Во склоп на хотелот има ресторан, кафетерија, бар, музика во живо, пристап до интернет.

На плажата има настрешници и лежалки сопственост на хотелот.

Услови за деца:

–          Дете  од 0-6  години е бесплатно во трокреветна соба и спие во сопствен кревети добива оброк.

–          Дете  од 6-12 години плаќа 50% од цената и спие во сопствен кревет и добива  оброк.

–          Во цената е вклучена употреба на клима уред.

МАЈ & ЈУНИ
& СЕПТЕМВРИ
ЈУЛИ АВГУСТ
ПО ОСОБА ВО
1/2 СОБА
35 € PP 38 €  PP 43 €  PP